Start Novinky

Fotogalerie - Autocross Sedlčany 2011

Fotogalerii z posledního závodu na autokrosové trati v Sedlčanech najdete zde

 

Rozhovor s Janem Kunešem

Rozhovor s Honzou Kunešem o jeho působení v KartCross Mascom Cupu od Davida Jeřábka.

 

 

 

Buggy-ride.com – autocross na vlastní kůži

Skupina nadšenců okolo Romana Kalvody, předního českého autocrossaře a vítěze závodů mistrovství Evropy i mistrovství republiky, se totiž rozhodla tuto skutečnost změnit. Díky tomu vznikla unikátní autocrossová buggyna, do které může usednout ještě jeden pasažér a na vlastní kůži zažít opravdovou, adrenalinovou jízdu po boku profesionála.

Velmi podstatné je, že tato speciální buggyna disponuje prakticky totožnými parametry, jako elitní stroje v domácím, či evropském šampionátu. Řečí čísel a technických dat, pohání jí extrémně výkonný motor Ford Cosworth 2300 ccm (400 koní) s kroutícím momentem 550 Nm a to vše při celkové váze 750 kilogramů!

Jinými slovy, poprvé v historii má nyní každý tu možnost usednout do buggyny a pochopit, co to znamená autocrossová jízda z pohledu zevnitř.

Více na www.buggy-ride.com

 

Propozice Autocross Sedlčany

Propozice pro další závod v Sedlčanech 27.-28. srpna ke stažení v PDF

Aktualizováno (Sobota, 13 Srpen 2011 21:05)

 

Rozhovor se Slávou DUCHÁČKEM

Rozhovor se Slávou Ducháčkem nejen o jeho závodění s kartem na eWRC.cz.

 

Body ze Sedlčan

Tak a je rozhodnuto!!! Offroadová komise, která měla rozhodnout o přidělení bodů z posledních závodů v Sedlčanech 29.-30.07., které byly pro nepřízeň počasí po  prvních rozjížďkách zrušeny se usnesla, že body nepřidělí žádné. Takže reallycrossaři budou bez bodů. Ale promotere MASCOM CUPu 2011 Roman Kalvoda se rozhodl, že kartcrossaře o body v žádném případě nepřipraví. Jelikož všichni jezdci, kteří do tohoto závodu nastoupili vyvinuli veliké úsilí, které by mělo být odměněno. Proto budou body přiděleny, dle umístění v první serii, dle kterého proběhlo i vyhlášení vítězů v Sedlčanech. Body budou samozřejmě započítány do celkových výsledků MASCOM CUPu 2011.

Fotogalerie ze Sedlčan od Jana PILÁTA

 
Více článků...