Start Novinky

Přerov 2013 - informace

 

Fotogalerie Nová Paka 2013

 

Postřehy z Humpolce

Do Humpolce se sjelo 21 jezdců kartů. Poprvé s  mezinárodní účastí a to Slovincem Matijou Rakovcem. Tento jezdec byl asi největším příjemným překvapením tohoto závodu svými  výkony. Dále se velice zlepšili loňští nováčci Robert Nešpor a Roman Tomin, kterému zatím chyběl v týmu jeho bratr Dan, který slaví tento týden své 12. narozeniny a tím pádem ho uvidíme již v Nové Pace. Do letošní sezony nově nastoupili kromě již zmíněného Matji Rakovce také Luboš Giesler, který k nám přistoupil z divize D5. Dále Martin Hrubý, Milan Varvažovský (syn bývalého autokrosaře) a David Polišenský.  Jak si jistě všichni všimli do závodu nenastoupil přihlášený mistr Mascomcupu 2011 Sláva Ducháček, jenž prodal svůj závodní speciál 3 dny před startem závodu.

Celý článek...

 

Humpolec 2013 - Informace

Začátek 4. ročníku KartCross Mascom Cupu se nezadržitelně blíží. První dějství se odehraje na autocrossové trati v Humpolci už 19. - 21. dubna 2013. Více informací naleznete na stránkách AMK Humpolec.

 

Trénink v Humpolci ZRUŠEN !

Z důvodu nepřízně počasí a sněhu na trati, bylo rozhodnuto o ZRUŠENÍ předsezóních testovacích jizd, plánovaných od 4.4 do 6.4. 2013. Děkujeme za pochopení. AMK Zálesí Humpolec

 

Velikonoční Maggiora

Na začátku března jsme se rozhodli zúčastnit se s naším cupovým kartem úvodního závodu italského a švýcarského mistrovství. Zajímalo nás, jak obstojí náš kart v mezinárodní konkurenci. Takové porovnání jsme  absolvovali již před 3 lety.

Celý článek...

 
Více článků...